Dino Hunt op uw camping?

Wilt u uw gasten naar dino's laten speuren op uw vakantiepark, camping of rondom uw horecagelegenheid? Wij kunnen de interactieve speurtochten van Dino Hunt op elke locatie voor u uitzetten. De speurtocht wordt volledig in de app uitgewerkt, zodat er geen fysieke aanwijzingen aangebracht hoeven te worden.

Bent u op zoek naar een ander soort tour met een interactieve app voor uw gasten? Bekijk hieronder alvast wat ideeën of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor een speurtocht op maat.

Neem contact met ons op!

Er is nog veel meer mogelijk

Wij bouwen interactieve speurtochten, tours en rondleidingen op maat. Dat betekend dat u uw eigen verhaal of thema kunt aandragen! Wilt u gasten op avontuur sturen met uw campingmascotte? Of tieners een spannend moordspel laten spelen op uw vakantiepark? Alles is mogelijk!

 • Rondleiding over uw park

  Wilt u uw gasten laten zien wat uw vakantiepark of camping allemaal te bieden heeft? Laat gasten op eigen gelegenheid kennismaken met uw faciliteiten in een interactieve rondleiding.

 • Op avontuur met uw mascotte

  Heeft uw vakantiepark of camping een mascotte? Neem gasten mee op een interactief avontuur waarin uw mascotte centraal staat.

 • Terug in de tijd

  Heeft uw horecagelegenheid een bijzondere geschiedenis? Of wilt u gasten meenemen in de geschiedenis van uw stad of dorp? Laat zien hoe het er vroeger uitzag en laat gasten speuren naar sporen van het verleden.

 • Crime Scene Detective

  Spreek een oudere doelgroep van tieners en volwassenen aan met een interactief detective-mysterie, een nachtelijke escape-tocht in het bos of een spannend moordspel.

 • Sprookjesavontuur in het bos

  In het bos komen sprookjes tot leven. Zou er achter dat deurtje een kabout wonen? Durf jij met de gemene wolf op de foto? Klassieke verhalen worden nog leuker wanneer je ze in de buitenlucht beleefd.