Over ons

Hoi!
Wij zijn Gerard (36), Mirjam (34), Tijn (8) en Noah (3).

Wij houden erg van de natuur. We wonen in een bosrijke omgeving en gaan graag samen op avontuur.

Vorig jaar bedachten wij dino-speurtochten om een uitje naar het bos extra leuk te maken voor Tijn, onze grote dinofan.

We kregen zulke leuke reacties op dit idee, dat we het besloten het verder uit te werken, zodat nog veel meer gezinnen een leuk avontuur in het bos kunnen beleven. Want niks is leuker dan samen op avontuur in de natuur!

Waarom Dino Hunt

Tijdens de lock-downs in de corona-periode gingen wij regelmatig naar het bos. Maar we merkten dat onze zoon niet altijd even enthousiast meeging, liever bleef hij met zijn dino's spelen en in zijn dino-boeken lezen. Al vond hij het nog steeds altijd hartstikke leuk als we eenmaal in het bos waren en aan het hutten bouwen en blaadjes verzamelen sloegen.

'Hoe kunnen we een uitje naar het bos nog leuker en interessanter maken?' vroegen wij ons af. Eerder hadden we in een stad een speurtocht gedaan en dat vond Tijd erg leuk. Zo kwamen we op het idee om een speurtocht in het bos te maken. Voor Tijn moest die speurtocht natuurlijk over dino's gaan, want daar is hij groot fan van.

Toen we andere mensen vertelden over onze dino-speurtochten, waren zij zo enthousiast dat we besloten onze speurtochten verder uit te werken en voor iedereen beschikbaar te maken via een app. Zo is Dino Hunt ontstaan!

Het Dino Hunt-concept

Het concept is eenvoudig. We gaan op zoek naar mooie plekken in de natuur in Nederland en zetten daar een digitale speurtocht uit in de app. Als start- en eindpunt van de speurtocht kiezen we altijd een kindvriendelijk restaurant waar gespeeld kan worden, liefst met een mooie buiten speeltuin.

De Dino Hunt-speurtocht is een korte wandelroute, zodat je ook nog wat van de omgeving ziet en leert, zonder dat het te veel vraagt van de kinderen.

Tijdens de Dino Hunt-speurtocht komen er verschillende activiteiten voorbij, zoals kennisvragen, weetjes en escape-puzzels. Daarnaast ontdek je dino's, waarmee je op de foto kan!

De Dino Hunt-speurtocht speel je in een app die je gratis kunt downloaden. Na het bestellen van een speurtocht ontvang je de inloggevens van de gekozen locatie en kun je het spel eenmalig spelen op een zelf gekozen moment.

Bestel een Dino Hunt speurtocht!
 • Hulp nodig?

  Op deze pagina vindt je antwoord op de meest gestelde vragen. Loop je alsnog tegen problemen aan? Stuur onze klantenservice een Whatsappbericht en wij helpen je graag verder!

  Onze klantenservice is beschikbaar tijdens kantooruren.

  Stuur ons een Whatsappbericht 
 • Feedback welkom!

  Heb je opmerkingen, verbeterpunten of een foutje gevonden? Laat het ons weten! Wij waarderen je feedback enorm en gebruiken deze om onze Dino Hunt routes steeds verder te verbeteren. Je kunt ons je feedback e-mailen via info@dinohunt.nl

  Stuur ons een e-mail